Låt dig inspireras på Bygga & Bo

15-16.10.2022 | 10-17 | Botniahallen

Ett hem blir aldrig färdigt – det behöver det inte heller vara. Hemmamys skapar balans i den stressiga vardagen och ger familjen något att pyssla med tillsammans. Även på sommarstugan kan man känna sig som hemma. Hemmet är viktigt och därför bör man ta väl hand om det. På årets Bygga & Bo-mässa hittar du mångsidiga lösningar kring boende och byggen.


brush 4955638 1920


Varför besöka mässan?

Hämta inspiration. 
På mässan kan du kolla in de senaste trenderna från när och fjärran inom inredning, byggen, renovering och husteknik. Dessutom får du fina idéer för till exempel sommarstugan, terrassen och balkongen.

Ta del av de bästa tipsen. 
Att fixa hemma är aktuellt året runt. På mässan träffar du de främsta proffsen i regionen och kan be om råd kring frågor som berör just dig.

Hitta produkter och tjänster för ditt projekt. 
I år bjuder mässan som utlovat på allt för hemmet. Mässan presenterar ett utvidgat utbud produkter och tjänster för boende och byggen. Kom och bli positivt överraskad!

Få en god överblick. 
Under två dagar finns inspirerande idéer och proffsens expertis samlade under ett och samma tak. Se dig omkring, diskutera, samla idéer och trivs med oss.

Gilla hemmamyset. 
Hemmet är viktigt och därför bör man ta väl hand om det. På mässan finns alla lösningar för ett välfungerande hem som tål tidens tand och är en källa till glädje genom åren.

 

Planera och förverkliga ett personligt hem

Mässan presenterar ett brett utbud hustillverkare samt övriga proffs inom byggen och renovering. På mässan får du en god överblick över utbudet inom bl.a. tak- och regnvattenssystem, köks- och basturenoveringar eller tapetbyten.

Träffa proffsen och hitta rätt!

 

Ett intelligent hem, spara på pengar och miljö

På mässan kan du lära dig mer om möjligheterna med husteknik och hur den inverkar på boendebekvämligheten, energiinbesparingar, ventilation och uppvärmning. Vi presenterar både moderna och energieffektiva nybyggen och alternativ för äldre hus, fastigheter och husbolag.

Jämför, be om råd och bekanta dig med utbudet!

Inred med mysfaktor – tips och inspiration

På mässan får du de bästa idéerna för hemmet, trädgården, balkongen och sommarstugan – möbler, textilier, design- och inredningsartiklar, färger, former och material.

Vägarna till ett trivsamt hem är många – låt dig inspireras på mässan!