Inspirera och övertyga dina kunder på förnyade Bygga & Bo

15-16.10.2022 | 10.00-17.00 | Botniahallen

Varför bli utställare?

Du når ut till tusentals nybyggare, hus- och sommarstugeägare. 
Under två dagar lockar mässan tusentals besökare från Österbotten. Besökarna är intresserade av teman som berör byggen, renoveringar, inredning och boende.

En förnyad mässa för dig. 
På den förnyade mässan är det enkelt för företagare och kunder att mötas nu när omfattningen är mer heltäckande och har en klarare profil. Ditt företag får också värdefull synlighet både på och utanför mässan via vår marknadsföring.

Välj en mässa med fungerande arrangemang. 
Mässan ordnas nu för 21 gången. Mässans arrangemang är därför välbeprövade och har finslipats under många års tid. På mässan kan du koncentrera dig på det väsentliga – att träffa kunder, knyta kontakter och öka försäljningen.

Gör dig känd och övertyga kunderna. 
På mässan träffar du dina kunder, inspirerar dem och gör ditt företag och dina produkter kända. Ett företag som gjort gott intryck läggs också på minnet till senare när man behöver tjänsterna.

Testa nya lösningar och produkter. 
Har du en ny lösning eller produkt? På mässan får du värdefull respons direkt från konsumenterna och kan testa intresset hos den rätta målgruppen.

Bygg och renovera

Mässan är en utmärkt plats för att träffa de som ska bygga hus eller renovera sitt hem eller sin sommarstuga. För besökare är byggen och renoveringar aktuella i stort som smått.

Välkommen att förevisa dina lösningar på djupet!

Bo

Besökarna vill höra mer om möjligheterna med husteknik – vatten, värme, ventilation, energi, el, data – och hur den ökar boendebekvämligheten och sparar energi i såväl nya som gamla byggnader.

Informera besökarna om de senaste lösningarna!

Inred med mysfaktor

Besökarna är också intresserade av att förnya hem och trädgård genom inredning och se senaste trenderna. De söker efter idéer för hemmet med hjälp av konkreta produkter och nya ytmaterial eller visioner.

Kom och inspirera besökarna!