Bygga & Bo-mässan flyttas till våren
10.-11.4.2021!


Vasara-mässan heter nu Bygga & Bo.

Välkommen att bekanta dig med mässan för byggen och boende 10–11.4.2021 i Botniahallen.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vi vill erbjuda en trygg och okomplicerad mässupplevelse.
Läs mera om våra säkerhetsrutiner här.


 Inspiratören Ernst Kirchsteiger med på evenemanget i april!

ernst kelt2

Ernst är en verklig kreatör med stor passion för inredning och design. Med en avslappnad inställning till livet, kärlek till mat, skrivande och skapande har han tagit de Österbottniska folket med storm genom sin härliga karisma, barfotafötter och återkommande citat. 
Han är speciellt känd för TV-programmen Sommar med Ernst och Jul med Ernst och för sitt ERNST-varumärke. 

Mer information om Ernsts besök kommer att publiceras i augusti, så kom ihåg att följa  @asujarakenna och  @asujarakenna!


 

Inspirerande. Tilltalande. Engagerande. Mångsidig.

Årets Bygga & Bo-mässa är allt detta. Mässan har fått ett nytt namn och en fräsch image – dessutom har mässans innehåll förnyats.
Vasara-mässan är ett av årets mest efterlängtade evenemang i Vasa. Förra året hade mässan över 6 000 besökare som bekantade sig med branschens aktörer och var på jakt efter inspiration för sina hem. Vi har lyssnat till både besökarnas och utställarnas önskemål och gjort vårt bästa för att uppfylla dem bättre.


Bygga & Bo-mässan representerar i fortsättningen boendetemat mer heltäckande. Under ett och samma tak hittar du proffs inom inredning och trender, boende, byggen och renoveringar samt husteknik.

Oavsett om du letar efter ny inredning, ett hem eller en sommarstuga, nya idéer och tips för renovering eller senaste nytt inom husteknik och energieffektiva lösningar är mässan rätt adress. Vi informerar närmare om mässans program och utställare under våren och sommaren. Följ vår webbplats och våra sociala mediekanaler, fortsättning följer snart! 

 

Besökare, läs mer > 

 Utställare, läs mer >