Ihastu ja innostu Asu & Rakenna -messuilla

15.-16.10.2022

Koti ei ole koskaan valmis – eikä sen tarvitsekaan olla. Kotoilu tasapainottaa ihanasti kiireistä arkea, ja se on myös mitä parhainta puuhaa yhdessä perheen kanssa. Kotoilla voi myös omalla mökillä. Koti on tärkeä, siksi myös siitä huolehtiminen on tärkeää. Asu & Rakenna -messuilta löydät tänä vuonna monipuolisemmin asumisen ja rakentamisen kokonaisuudet: rakentaminen ja remontointi, sisustus ja kotoilu sekä asuminen.


brush 4955638 1920


Miksi messuille?

Hae inspiraatiota.
Messuilla pääset haistelemaan uusia tuulia meiltä ja maailmalta niin sisustuksessa, rakentamisessa ja remontoinnissa kuin talotekniikassakin. Lisäksi saat messuilta ideoita myös esimerkiksi mökin, terassin ja parvekkeen sisustamiseen.

Poimi parhaat vinkit ja neuvot.
Oman kodin laittaminen – sisustaminen, kunnostaminen, päivittäminen ja uudistaminen ovat ajankohtaisia vuoden ympäri. Messuilla tapaat alueen parhaat toimijat, ja voit kysyä vinkkejä ja neuvoja juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Löydä omaan projektiisi sopivat tuotteet ja palvelut.
Tänä vuonna messuilta löytyy lupauksemme mukaan kaikki kotiisi. Messuilla on mukana entistä laajempi kattaus tuotteita ja palveluita asumisen ja rakentamisen toimijoilta. Ylläty ja ilahdu!

Näe toimijat yhdellä silmäyksellä.
Inspiroivat ideat sekä ammattilaisten rautainen tietotaito ovat saatavillasi vaivattomasti saman katon alta kahden päivän ajan. Kiertele, keskustele, poimi ideat – ja ennen kaikkea viihdy.

Ihastu kotoiluun.
Koti on meille kaikille tärkeä, ja siksi siitä kannattaa pitää huolta. Messuilta löydät kaikki ratkaisut onnistuneeseen kotiin, joka kestää aikaa ja ilahduttaa vuodesta toiseen.

 

Suunnittele ja toteuta oman näköisesti koti

Messuilta löydät kattavan valikoiman talovalmistajia sekä muita rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisia.

Oli kyseessä sitten katto- tai sadevesijärjestelmän remontti, keittiön uudistaminen, saunaremontti tai tapetin vaihto, messuilla näet toimijoiden valikoiman yhdellä silmäyksellä. Tapaa ammattilaiset ja vakuutu!

Lisää älyä asumiseen, säästä kukkaroa ja ympäristöä

Messuilla kuulet lisää talotekniikan mahdollisuuksista ja vaikutuksista asumismukavuuteen, energiansäästöön, ilmanvaihtoon ja lämmitykseen.

Esillä ovat sekä moderni ja energiatehokas uudisrakentaminen että vaihtoehdot vanhempien talojen, kiinteistöjen ja taloyhtiöiden uudistamiseen. Vertaile, kysy neuvoa, tutustu tarjontaan!

Sukella sisustukseen, intoudu ideoimaan

Messuilta saat parhaat ideat kodin tai vaikkapa pihan, parvekkeen ja kesämökin sisustamiseen – huonekalut, tekstiilit, design ja sisustusesineet, värit, muodot ja materiaalit.

Viihtyisään kotiin on monta tietä – intoudu inspiroitumaan messuilta!