Inspiroi ja vakuuta asiakkaasi uudistuneilla Asu & Rakenna -messuilla

15-16.10.2022 | 10.00-17.00 | Botniahallen

Miksi näytteilleasettajaksi?

Tavoitat alueen tuhannet uudisrakentajat, talon- ja mökinomistajat sekä kotoilijat.
Messuilla vierailee kahden päivän aikana tuhansia rakentamisesta, remontoinnista, sisustamisesta ja asumisen teemoista kiinnostunutta kävijää Pohjanmaan alueelta.

Uudistetut messut Sinua varten.
Uudistetuilla messuilla sekä yrittäjien että asiakkaiden on helppo kohdata, sillä messujen sisältö on nyt entistä laajempi ja selkeämpi. Yrityksesi saa myös arvokasta näkyvyyttä niin messuilla kuin messujen ulkopuolella tehokkaan markkinointimme kautta.

Valitse messut, joilla järjestelyt toimivat.
Messut järjestetään tänä vuonna jo 21. kertaa. Messujen toimivuus sekä järjestelyt on siis testattu ja hiottu vuosien saatossa huippuunsa. Sinä voit keskittyä olennaiseen – tapaamaan asiakkaita, solmimaan yhteistyöverkostoja, kasvattamaan myyntiä.

Lisää tunnettuuttasi ja vakuuta asiakkaasi.
Messuilla tapaat asiakkaitasi, inspiroit heitä, ja kasvatat sekä yrityksesi että tuotteidesi ja palveluidesi tunnettuutta. Vaikutuksen tehnyt yritys muistetaan positiivisesti myös myöhemmin – silloin, kun tarve palveluille taas on.

Koeponnista uusia ratkaisuja ja tuotteita. 
Onko sinulla uusi tuote tai palvelu? Messuilla saat arvokasta palautetta suoraan kuluttajilta ja voit selvittää kiinnostusta oikeassa kohderyhmässä.

 

Rakenna ja remontoi

Messut ovat mitä parhain paikka tavata alueen uudisrakentajat sekä kodin ja mökin remontoinnista kiinnostuneet. Messukävijöille rakentaminen ja remontointi niin pienessä kuin suuressakin mittakaavassa on ajankohtaista.

Tervetuloa messuille esittelemään ratkaisuja niin pintaan kuin syvemmälle!

Asu

Messuvieraat ovat kiinnostuneita kuulemaan talotekniikan – vesi, lämpö, ilmanvaihto, energia, sähkö, data – mahdollisuuksista lisätä asumismukavuutta sekä säästää energiaa ja ympäristöä niin vanhoissa kuin uusissakin rakennuksissa ja kiinteistöissä.

Tule jakamaan asiantuntemuksesi messuvieraiden kanssa!

Sisusta ja kotoile

Messukävijät ovat kiinnostuneita kodin ja ulkotilojen uudistamisesta myös sisustamisen ja uusien trendien kautta. Innokkaat kotoilijat etsivät ideoita omaan kotiin niin konkreettisten tuotteiden kuin uusien pintamateriaalien tai visioiden muodossa.

Tervetuloa inspiroimaan messuvierailijoita!